Download het e-book "Start vandaag jouw gezonde leefstijl!"

Wil jij
  • Weer lekker in jouw vel zitten?
  • Eindelijk weer genieten van eten?
  • Vertrouwen in jezelf hebben, dat je het kunt
  • Het deze keer volhouden!
  • En wil jij tips
  • Waar je moet beginnen?
  • Wat je kunt doen?
  • Hoe je het volhoudt?
  • En hoe je gemotiveerd blijft?

Wie ben ik om jou te helpen?

Ik ben Isabel Geurds, leefstijlcoach voor spieren en bezig met de opleiding leefstijlcoaching, daarnaast ben in verpleegkundige en sportzorgmasseur.

Zowel als verpleegkundige als sportzorgmasseur heb ik te maken met leefstijl en hoe moeilijk het is om te veranderen in leefstijl. Vaak omdat je jezelf niet op 1 zet en vaak gezin, familie, vrienden en werk voorgaan.

Maar zoals het ook met EHBO gaat, is het belangrijk dat je jezelf op 1 zet, zodat je anderen veilig kunt helpen.

Ook ikzelf laat vaak anderen voorgaan en heb ik overgewicht o.a. door stress (alle ballen hoog willen houden, niet om hulp vragen), verkeerde voeding. Nu ik mezelf weer op 1 heb gezet, wordt mijn overgewicht langzaam minder door een gezonde leefstijl, kan ik stress beter loslaten, beweeg ik weer elke dag en geniet ik.

Een gezonde leefstijl herstelt het natuurlijk balans, het gaat niet snel, maar wordt een gewoonte. Diëten lossen niets op in tegendeel zelfs uiteindelijk kom je er weer meer van aan.

Daarom het e-book een gezonde leefstijl en het is nooit te laat om daar mee te beginnen.