Gratis weggevers

Checklist Hoe voorkom je blessures?

Ben jij helemaal klaar dat je van de ene blessure in de andere valt? Wil jij gewoon sporten zonder na te denken over een nieuwe blessure?

Onderneem nu actie


Ga naar deze checklist en laat je verder helpen!

E-book Start vandaag jouw gezonde leefstijl!

Lukt het maar niet om een gezonde leefstijl te krijgen. Maak je iedereen belangrijker als jezelf.

Stop en zet jezelf nu op één! 


Ga naar het e-book en zet de eerste stap!

null

Ik ben Isabel Geurds, sportzorgmasseur in mijn praktijk Topfit en daarnaast bij voetbalvereniging ZZC’20. In mijn werk is (herhaling van) blessures voorkomen een van de  belangrijkste onderdelen.

Om handvatten te krijgen om (herhaling van) blessures te voorkomen is het belangrijk om te weten hoe blessures ontstaan. 

In deze checklist krijg jij als sporter inzicht hoe blessures ontstaan en kun je voor jezelf eruit halen wat dit voor jouw blessure betekent. Als je weet wat de oorzaak is, kun je daaraan werken.

Een van de redenen van blessures kan een slechte leefstijl zijn. Daarom ben ik mij verder gaan verdiepen in een gezonde leefstijl voor spieren en in het algemeen.

Ook heb ik zelf hinder van overgewicht o.a. door stress, verkeerde voeding. Diëten lossen niets op in tegendeel zelfs uiteindelijk kom je er weer meer van aan. Een gezonde leefstijl daar in tegen herstelt het natuurlijk balans, het gaat niet snel, maar wordt een gewoonte. 

Daarom het e-book een gezonde leefstijl en het is nooit te laat om daar mee te beginnen.