Massage Halle

Heb jij last van sport of werkgerelateerde klachten, boek dan een gratis intake in Halle, waarbij samen gekeken wordt welke massage bij jouw klachten past.

Praktijk Topfit Halle

Mijn naam is Isabel Geurds. Ik ben sinds 2015 sportmasseur en sinds 2018 sportzorgmasseur, waarbij ik tijdens stages en werk bij voetbalvereniging en in mijn praktijk veel sport- maar ook werkgerelateerde klachten tegenkom. 

Ik kijk of wat het lichaam aan kan in balans is met wat er door de sporter gevraagd wordt. Ik  kijk waar de zwakke punten zitten van de sporter en hoe ik deze punten kan versterken door oefeningen, tape en massage. Ook bij mensen met klachten door het werk kan ik op deze manier helpen.  Door het geven van inzicht in het ontstaan van de klacht, geef ik de klant ook handvatten mee om zelf aan de klacht te werken en in de toekomst te voorkomen.

 

Massage Halle

Ik kom met pijn in lies, heup, bil en/of kuit binnen en ga ontspannen èn zonder pijn weer weg. Isabel weet snel een prettige, ontspannen en vertrouwelijke sfeer te creëren in haar zeer schone en netjes ingerichte praktijkruimte. Ze is opgewekt, vriendelijk, respectvol, kan goed luisteren en masseert heerlijk en overduidelijk met passie. Soms is de massage zo ontspannend dat ik tijdens de massage inslaap. Ze geeft ook oefeningen mee naar huis zodat ik zelf tussen de massage-afspraken door kan blijven werken aan het herstel van mijn blessure(s)

Magteld Zeitler

Praktijk Topfit heeft mij super geholpen met mijn rugklachten!

Hendrik Jan Keunen

Sportzorg Massage

Heb je een klachten bij bewegen of sporten of ben je bang om nieuwe klachten te ontwikkelen, vraag dan een gratis intake aan  voor sportzorg massage in Halle.

Ik ga samen met jou tijdens de gratis intake onderzoeken, welke klachten je hebt, wat je zelf wilt bereiken, wat de mogelijke oorzaak is en daarop geef ik een advies voor een vervolgtraject of verwijs je door.

Het vervolgtraject bestaat uit een lichamelijk onderzoek, testen en opstellen van een behandelplan. Het behandelplan bestaat onder andere uit massage en oefeningen. De bedoeling van de oefeningen is dat deze thuis gedaan worden en telkens aangepast worden zodat het lichaam sterker wordt. Tijdens het traject wordt de tijd, afhankelijk van de vorderingen, tussen de afspraken steeds langer.

 

 

Sportzorg massage Halle

Praktijk Topfit

Halle-Heideweg 10B
7025CL Halle, Gelderland
Nederland
Telefoon: 06-53442603
E-mail: isabelgeurds@praktijktopfit.nl
URL: https://praktijktopfit.nl/
Btw-nummer: NL001879980B60
Kamer-van-Koophandelnummer: 71307311
Maandag19:00 - 21:00
Dinsdag19:00 - 21:00
Woensdag19:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 12:00
Zondag09:00 - 09:00

Massage Halle

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om een gratis intake te plannen of informatie te vragen over massage Halle 

1 + 2 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.