Selecteer een pagina

Blessures voorkomen, dat wil jij toch ook!

u

Frustratie dat je een nieuwe blessure niet kunt voorkomen na herstel?

Wil je weer starten met sporten, maar vraag je je of hoe je herhaling van de blessure kunt voorkomen?

u

De pijn gaat tijdens het sporten of bewegen niet meer over?

Je blijft de pijn tijdens bewegen en sporten voelen? Vertrouw je je lichaam niet meer en weet je niet wat te doen?

u

Vaak pijn tijdens het bewegen of sporten?

Ben je er klaar mee, dat je tijdens het sporten, werken of in je vrije tijd vaak pijn hebt bij bewegen en de ene keer in de kuit en dan weer in de rug?

pijn voorkomen of verminderen

Zonder angst voor blessures sporten!

Wat is er nu fijner dan om zonder nadenken te bewegen en te sporten? Dit weet je pas als je door klachten niet zorgeloos hebt kunnen bewegen. Belangrijk is dan dat je goed herstelt van je blessure en herhaling kunt voorkomen.

Cliënten geven vaak aan dat ze door inzicht te hebben gekregen waar de klacht vandaan komt, sneller kunnen reageren op de eerste tekenen van de klacht en deze gelijk kunnen aanpakken en hierdoor een nieuwe blessure voorkomen. Bijvoorbeeld bij schouderklachten door kou, korte of verzwakte spieren, schoenen die kuitklachten geven of stress waardoor iemand letterlijk alles op zijn/haar schouders neemt.

Het is mijn missie om mensen inzicht te geven in de oorzaak van de klacht, vertrouwen terug te geven in hun lichaam door middel van oefeningen, begeleiding en massage en hierdoor nieuwe blessures te voorkomen!” 

Voorkomen (nieuwe) blessure tijdens sporten!

Na mijn opleiding sportmassage miste ik verdieping in wat de sporter zelf kan doen. Hiervoor ben ik de opleiding sportzorgmasseur gaan doen. Ik heb mij verdiept in spiertesten, verschillende soorten oefeningen, het ontstaan van acute en chronische blessures. Dit om (herhalende) blessures te voorkomen en ondersteuning te bieden bij herstel van een blessure.

Verder ben ik cursussen gaan doen voor sportmassage bij topsporters, medicale taping, triggerpointtherapie.

Met al deze kennis heb ik verschillende handvatten in huis om samen met de sporter te werken aan herstel en voorkomen van de blessure, waarbij de sporter ook oefeningen mee krijgt om zelf tussen de behandelingen door aan herstel te werken.

Ook jij kunt blessure voorkomen en werken aan herstel. 

Je weet wat je doen moet!

Je hebt handvatten als de bekende blessure weer opspeelt en kunt deze gelijk toepassen, zodat je weer snel klachtenvrij bent.

Bewegen zonder na te denken!

Je voelt je vrij om te bewegen en je hebt geen angst voor herhaling van je blessure of een nieuwe blessure.

Je sport weer op je oude niveau!

Je hebt rustig kunnen opbouwen en door bewustzijn van je lichaam, niets geforceerd.

Ervaringen van mijn cliënten

Praktijk Topfit heeft mij super geholpen met mijn rugklachten!

Hendrik Jan Keunen

Ik kom met pijn in lies, heup, bil en/of kuit binnen en ga ontspannen èn zonder pijn weer weg. Isabel weet snel een prettige, ontspannen en vertrouwelijke sfeer te creëren in haar zeer schone en netjes ingerichte praktijkruimte. Ze is opgewekt, vriendelijk, respectvol, kan goed luisteren en masseert heerlijk en overduidelijk met passie. Soms is de massage zo ontspannend dat ik tijdens de massage inslaap. Ze geeft ook oefeningen mee naar huis zodat ik zelf tussen de massage-afspraken door kan blijven werken aan het herstel van mijn blessure(s)

Magteld Zeitler

De oplossing zit in je!

Het lijkt of de blessure je overkomt, maar door samen hierover in gesprek te gaan en te onderzoeken waar de blessure vandaan komt, kunnen we er samen aan werken. Je meldt je aan voor een gratis intakegesprek met een kort lichamelijk onderzoek. Hierna geef ik aan welk traject het beste past om jouw probleem op te lossen.

Tijdens de eerste afspraak van het traject wordt het lichamelijk onderzoek gevogd door nog enkele testen en maak ik een plan. Meestal bestaat een plan uit een combinatie van massage en oefeningen. De oefeningen worden gedurende het traject telkens aangepast op het niveau waar je bent.

En wees niet bang, ………………je krijgt geen oefenprogramma mee van 1 uur.

Wanneer je na het traject door wilt gaan met behandelingen, is het volgende mogelijk:

Losse behandelingen:
€ 30 korte behandeling
€ 50 lange behandeling
Strippenkaart 5 behandelingen:
€ 117 korte behandeling
€ 225 lange behandeling
Strippenkaart 10 behandelingen:
€ 210 korte behandeling
€ 410 lange behandeling

Wil jij weer blessurevrij sporten en vertrouwen op je lichaam?

Regel gelijk online een gratis intakegesprek op een dag en tijd dat het jou uitkomt of vraag via onderstaand formulier een gratis intakegesprek aan!

11 + 9 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een korte en een lange sessie?

Bij een korte sessie wordt een lichaamdeel behandeld, bijvoorbeeld de schouders. Als het nodig is kan een stukje van de arm of onderrug meegenomen worden.

Bij een lange sessie worden meerdere lichaamdelen behandeld, bijvoorbeeld, onderrug, bil en been.

 

 

 

Hoe weet ik of ik een lange of korte sessie sportmassage moet boeken?

Tijdens het gratis intakegesprek wordt het vervolg besproken en aangegeven welk traject daarbij hoort. 

Kan ik na de gratis intake ook losse sessies afnemen?

Dit kan niet, omdat je om de klacht te verhelpen altijd meerdere sessies nodig zijn en bij het traject zit het onderzoek en de oefeningen.Na het traject mag je wel losse sessies afnemen.

Moet ik mijn kleren uittrekken voor het onderzoek en massage?

Alleen bij de stoelmassage wordt door de kleding gemasseerd. Tijdens het onderzoek houdt je altijd minimaal je onderbroek aan en vrouwen ook de BH aan. Tijdens de massage is het lichaamsdeel wat gemasseerd wordt ontbloot en wordt het lichaam afgedekt met handdoeken.

Ervaringen van mijn klanten

Ik kom met pijn in lies, heup, bil en/of kuit binnen en ga ontspannen èn zonder pijn weer weg. Isabel weet snel een prettige, ontspannen en vertrouwelijke sfeer te creëren in haar zeer schone en netjes ingerichte praktijkruimte. Ze is opgewekt, vriendelijk, respectvol, kan goed luisteren en masseert heerlijk en overduidelijk met passie. Soms is de massage zo ontspannend dat ik tijdens de massage inslaap. Ze geeft ook oefeningen mee naar huis zodat ik zelf tussen de massage-afspraken door kan blijven werken aan het herstel van mijn blessure(s)

Magteld Zeitler

Praktijk Topfit heeft mij super geholpen met mijn rugklachten!

Hendrik Jan Keunen

Wil je weer vertrouwen op je lichaam en geen herhaling van een oude blessure of een nieuwe blessure?

Laten we samen kijken hoe we dit kunnen bereiken.