Pijnvrij bewegen, dat wil jij toch ook?

Opstaan, bewegen en sporten zonder pijn is ook voor jou weggelegd!

Frustratie door pijn

Ben je er klaar mee, dat je tijdens het werken of in je vrije tijd vaak pijn hebt bij bewegen of al stijf en met klachten je bed uitkomt?

Balen van eigen lichaam

Je baalt ervan dat je niet lekker in je vel zit, moe en futloos bent . Je zit te veel op een dag, eet te veel of beweegt te weinig

Angst nieuwe blessure

Wil je weer starten met sporten, maar vraag je je of hoe je herhaling van de blessure kunt voorkomen?

Slecht slapen door pijn

Baal je ervan dat je slecht slaapt, omdat je niet weet hoe je moet gaan liggen door de pijn en val je eindelijk in slaap, wordt je weer wakker als je draait en begint het opnieuw?

Wat klanten
zeggen over mij

Bij Isabel Geurds heb ik een hele fijne ontspannen massage ontvangen. Haar vaardigheden zijn professioneel en goed. Ze stelt de cliënt op haar gemak en luistert naar hen met inlevingsvermogen. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Constance Hofland
Constance Hofland
Bedankt Isabelle, door jou kon ik heerlijk een uurtje onthaasten. Isabelle heeft mij een heerlijke ontspannen massage gegeven. Ze luisterde heel goed naar mijn wensen en behoeften en weet dit heel goed te vertalen naar de behandeling die bij mij past. Ben je opzoek naar ontspannen? Zoek niet verder en ga heerlijk genieten! Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.
Marieke Gerreman
Heerlijk echte aanrader
Tonnie Geurds
Tonnie Geurds

“Het is mijn missie om mensen inzicht te geven in de oorzaak van de klacht, vertrouwen terug te geven in hun lichaam door middel van oefeningen, coaching en massage en hierdoor nieuwe klachten te voorkomen en zelfvertrouwen te creëren!”

Zonder pijn bewegen

Wat is er nu fijner dan om zonder nadenken te bewegen? Dit weet je pas als je door klachten niet zorgeloos hebt kunnen bewegen. Goed voor jezelf zorgen en weten waar de klachten vandaan komen, is belangrijk om herhaling te voorkomen.

Vaak worden klachten veroorzaakt omdat er meer van het lichaam gevraagd wordt als dat het aankan. Zowel lichamelijk, sociaal als mentaal.

Cliënten geven vaak aan dat ze door inzicht te hebben gekregen waar de klacht vandaan komt, sneller kunnen reageren op de eerste tekenen van de klacht en deze gelijk kunnen aanpakken en hierdoor nieuwe klachten voorkomen.

Bijvoorbeeld schouderklachten door kou of tocht, korte of verzwakte spieren door overgewicht of te veel zitten, schoenen die kuitklachten geven of stress waardoor iemand letterlijk alles op zijn/haar schouders neemt.

 

Jouw resultaat

Je staat ontspannen op!

.Je komt ’s morgens zonder stijfheid uit bed en je hebt zin in de nieuwe dag. Je voelt je uitgerust.

Je voelt je vrij!

Je voelt je vrij om te bewegen, te werken en sporten. Je hebt geen angst voor pijn. Je zit lekker in je vel. Je kunt doen wat je leuk vindt zonder na te denken.

Je weet wat je doen moet!

Je hebt handvatten, de sleutel in handen, om klachten te voorkomen en als de bekende klacht toch weer opspeelt, weet je wat je moet doen.

Wat klanten
zeggen over mij

Isabel heeft mij een heerlijke massage gegeven, ze had snel door waar de pijnpunten liggen, waardoor ze gericht kon masseren. Kundig en doortastend.

Jammer dat de tijd op was, kwam zeer ontspannen van de massagetafel af. Ik raad haar echt aan als sportzorgmasseur.

Maaike de Valk

Ik kom met pijn in lies, heup, bil en  kuit binnen en ga ontspannen èn zonder pijn weer weg. Isabel weet snel een prettige, ontspannen en vertrouwelijke sfeer te creëren in haar zeer schone en netjes ingerichte praktijkruimte.

Ze is opgewekt, vriendelijk, respectvol, kan goed luisteren en masseert heerlijk en overduidelijk met passie. Soms is de massage zo ontspannend dat ik tijdens de massage inslaap.

Ze geeft ook oefeningen mee naar huis zodat ik zelf tussen de massage-afspraken door kan blijven werken aan het herstel van mijn blessure(s)

Magteld Zeitler

Traject Topfit

297
  • Uitgebreid onderzoek
  • 5 keer massage met coaching
  • Oefenprogramma voor thuis