Pijnvrij bewegen, dat wil jij toch ook?

Opstaan, bewegen en sporten zonder pijn is ook voor jou weggelegd!

Frustratie door pijn

Ben je er klaar mee, dat je tijdens het werken of in je vrije tijd vaak pijn hebt bij bewegen of al stijf en met klachten je bed uitkomt?

Balen van eigen lichaam

Je baalt ervan dat je niet lekker in je vel zit, moe en futloos bent . Je zit te veel op een dag, eet te veel of beweegt te weinig

Angst nieuwe blessure

Wil je weer starten met sporten, maar vraag je je of hoe je herhaling van de blessure kunt voorkomen?

Zonder pijn bewegen

Wat is er nu fijner dan om zonder nadenken te bewegen? Dit weet je pas als je door klachten niet zorgeloos hebt kunnen bewegen. Goed voor jezelf zorgen en weten waar de klachten vandaan komen, is belangrijk om herhaling te voorkomen.

Vaak worden klachten veroorzaakt omdat er meer van het lichaam gevraagd wordt als dat het aankan. Zowel lichamelijk, sociaal als mentaal.

Cliënten geven vaak aan dat ze door inzicht te hebben gekregen waar de klacht vandaan komt, sneller kunnen reageren op de eerste tekenen van de klacht en deze gelijk kunnen aanpakken en hierdoor nieuwe klachten voorkomen.

Bijvoorbeeld schouderklachten door kou of tocht, korte of verzwakte spieren door overgewicht of te veel zitten, schoenen die kuitklachten geven of stress waardoor iemand letterlijk alles op zijn/haar schouders neemt.

Ik kom met pijn in lies, heup, bil en  kuit binnen en ga ontspannen èn zonder pijn weer weg. Isabel weet snel een prettige, ontspannen en vertrouwelijke sfeer te creëren in haar zeer schone en netjes ingerichte praktijkruimte. Ze is opgewekt, vriendelijk, respectvol, kan goed luisteren en masseert heerlijk en overduidelijk met passie. Soms is de massage zo ontspannend dat ik tijdens de massage inslaap. Ze geeft ook oefeningen mee naar huis zodat ik zelf tussen de massage-afspraken door kan blijven werken aan het herstel van mijn blessure(s)
Magteld Zeitler

Isabel Geurds

Gezond leven en in balans zijn is lastig. Na mijn opleiding sportmassage miste ik verdieping in wat de sporter zelf kan doen. Hiervoor ben ik de opleiding sportzorgmasseur gaan doen. Ik heb mij verdiept in spiertesten, verschillende soorten oefeningen, het ontstaan van acute en chronische blessures. Dit om (herhalende) blessures te voorkomen en ondersteuning te bieden bij herstel van een blessure.

Doordat ik zelf een korte periode en mijn enkel verstuikte, een hersenschudding opliep enen hiermee gewoon doorwerkte en niet luisterde naar mijn lichaam. Viel ik uiteindelijk uit doordat ik 's morgens niet meer mijn bed uit kon komen. Ik was te ver over mijn grenzen gegaan en tekenen zoals moeheid negeerde. Ook bleef ik aankomen omdat ik probeerde mijn moeheid weg te eten, wat natuurlijk niet lukte. Ik zorgde gewoon niet goed voor mezelf, alles ging voor.

Hierdoor werd ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt, dat een gezonde leefwijze belangrijk is. En dat dat niet alleen betekent gezond eten en bewegen, maar ook op tijd ontspannen.

Ik ben hierdoor de opleiding leefstijl coach gaan doen om te kijken hoe ik hiermee ook anderen kan helpen en dat het ook niet los staat van klachten met bewegen.

Met al deze kennis heb ik verschillende handvatten in huis om samen met  te werken aan herstel en voorkomen van de nieuwe klachten, versterken van zelfvertrouwen en een gezonde leefstijl.

Het is mijn missie om mensen inzicht te geven in de oorzaak van de klacht, vertrouwen terug te geven in hun lichaam door middel van oefeningen, coaching en massage en hierdoor nieuwe klachten te voorkomen en zelfvertrouwen te creëren!” 

Jouw resultaat

Je staat ontspannen op!

Je komt 's morgens zonder stijfheid uit bed en je hebt zin in de nieuwe dag. Je voelt je uitgerust.

Je voelt je vrij !

Je voelt je vrij om te bewegen, te werken en sporten. Je hebt geen angst voor pijn. Je zit lekker in je vel. Je kunt doen wat je leuk vindt zonder na te denken .

Je weet wat je doen moet!

Je hebt handvatten, de sleutel in handen, om klachten te voorkomen en als de bekende klacht toch weer opspeelt, weet je wat je moet doen.

Wil jij dit ook, maak dan hier jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

€ 50-
Gratis

Kennismakingsgesprek

Wil je weer vertrouwen in jouw lichaam en weer vrij kunnen bewegen?

Wil je weten wat je Praktijk Topfit voor jou kan betekenen?

Meld je aan voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Dit gesprek vindt plaats in de Praktijk.

Via onderstaande button kun jij zelf op een dag en tijdstip dat jou uitkomst een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Praktijk Topfit heeft mij super geholpen met mijn rugklachten!
Hendrik Jan Keunen
                   

Veelgestelde vragen

Is de kennismaking in de praktijk?

De kennismaking is in de praktijk aan de Halle-Heideweg 10B in Halle-Heide, Gelderland.

Hoe lang duurt het kennismakingsgesprek?

Het kennismakingsgesprek zal ongeveer een half uur duren.

Wat wordt er gedaan tijdens de kennismaking?

Tijdens de kennismaking maak ik aan de hand van jouw verhaal een inschatting of ik de juiste persoon ben om jouw verder te helpen.

Ben ik dit, dan zal ik je een aanbod doen voor een traject.
Ben ik dit niet, dan zal ik je doorverwijzen naar een andere therapeut. Mijn uitgangspunt is dat het kennismakingsgesprek jou verder helpt.

Voor jou is het kennismakingsgesprek belangrijk om te kijken of er een klik is en of je kunt instemmen met het traject.

Aangezien het kennismakingsgesprek vrijblijvend is, zit je nergens aan vast.

Wat houdt een traject in?

Het traject bestaat altijd uit een intake, onderzoek en afhankelijk van de vraag coaching met opdrachten en/of sportmassages met daarbij oefeningen om de zwakkere of gespannen spieren te versterken of te ontspannen.
In de oefeningen en opdrachten zit een opbouw.

Van jou wordt verwacht dat je gedurende het traject de oefeningen en/of opdrachten uitvoert.

De duur van het traject is gemiddeld 3 maanden.

Wat zijn de kosten van een traject?

Omdat elk traject anders in elkaar steekt, zijn de kosten wisselend en afhankelijk van de opbouw. Bij een traject krijg je korting op de totale som.

Wat kost een losse massage/coachsessie?

De uurprijs van een losse massage/coachsessie is €65,-

Wat kost een intake?

Een intake kost €90,-

Waaruit bestaat een intake?

Een intake bestaat uit anamnese, onderzoek eventueel spiertesten en het maken van een plan.

Wat kost een strippenkaart?

strippenkaart 5 korte massages 2021 € 135
2022 € 147
strippenkaart 10 korte massages 2021 € 255
2022 € 280
strippenkaart 5 lange massages 2021 € 245
2022 € 277
strippenkaart 10 lange massages 2021 € 465
2022 € 520

Wat is het verschil tussen een traject , een strippenkaart en een losse sessie?

Een traject is uitgebreider qua amnese, deze valt bij de strippenkaart en bij een losse sessie in de eerste massageafspraak. Daarnaast wordt bij een traject uitgebreid de klacht onderzocht en oefeningen mee gegeven en deze worden gedurende het traject uitgebouwd. Bij een strippenkaart en losse sessie wordt alleen gemasseerd.

Moet ik na het kennismakingsgesprek gelijk beslissen?

Dit mag, maar je kunt ook later beslissen. In overleg wordt gekeken wanneer Praktijk Topfit contact op kan nemen.

                 

Was heerlijke goede massage, echt top

Dhr. Geurds

Gratis kennismakingsgesprek

arrow_drop_up arrow_drop_down