“Het is mijn missie om mensen inzicht te geven in de oorzaak van de klacht, vertrouwen terug te geven in hun lichaam door middel van oefeningen, coaching en massage en hierdoor nieuwe klachten te voorkomen en zelfvertrouwen te creëren!” 

Ervaringen van klanten

Sportmassage
Ik kom met pijn in lies, heup, bil en  kuit binnen en ga ontspannen èn zonder pijn weer weg. Isabel weet snel een prettige, ontspannen en vertrouwelijke sfeer te creëren in haar zeer schone en netjes ingerichte praktijkruimte. Ze is opgewekt, vriendelijk, respectvol, kan goed luisteren en masseert heerlijk en overduidelijk met passie. Soms is de massage zo ontspannend dat ik tijdens de massage inslaap. Ze geeft ook oefeningen mee naar huis zodat ik zelf tussen de massage-afspraken door kan blijven werken aan het herstel van mijn blessure(s)
Magteld Zeitler
Ontspanningsmassage

Bedankt Isabelle, door jou kon ik heerlijk een uurtje onthaasten. 

Isabelle heeft mij een heerlijke ontspannen massage gegeven. Ze luisterde heel goed naar mijn wensen en behoeften en weet dit heel goed te vertalen naar de behandeling die bij mij past. Ben je opzoek naar ontspannen? Zoek niet verder en ga heerlijk genieten!

Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

Marieke Gerreman

Isabel Geurds

Ik ben van kleins af aan geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Daarom ben ik na de middelbare school begonnen aan de opleiding verpleegkundige. In mijn werk als verpleegkundige vind ik het belangrijk om de mens in zijn geheel te zien, maar ook de kwaliteit van leven.

Daaruit ontstond de vraag, wat ik kan betekenen voor iemand die lichte klachten heeft bijvoorbeeld tijdens het bewegen of stress heeft, zonder dit op te lossen met medicatie.

Ik ben toen de opleiding sportmasseur gaan doen. ik heb toen ervaren dat ik met de technieken die ik leerde zowel sporters als werkende kon helpen met klachten.

Bijvoorbeeld een sporter die bijna niet kon lopen, omdat hij pijn aan zijn bil had. Deze sporter kon binnen 2 dagen 10 kilometer lopen zonder pijnklachten.

De volgende stap

Was de opleiding sportzorgmasseur, zodat ik de werkende of sporter ook zelfinzicht kan geven in de klacht en wat ze zelf kunnen doen.

Ik kijk wat het lichaam aan kan in balans is met wat er gevraagd wordt van het lichaam. Ik  kijk waar de zwakke punten zitten en hoe ik deze punten kan versterken door oefeningen, tape en massage. Maar ook door gezondere leefstijl kan het lichaam meer aan. Dit is de reden waarom ik met de opleiding leefstijl coach ben begonnen en leefstijl voor spieren heb gedaan. Hierdoor kan ik nog meer betekenen en herhaling voorkomen. 

 Ik ben lid van het Nederlandse genootschap voor sportzorg (NGS) en SCAS gecertificeerd

 Praktijk Topfit is in Halle-Heide, een klein dorpje in de buurt van Halle en Zelhem.

Ervaring

Tijdens mijn opleiding tot sportmasseur heb ik een estafette van Survival Vereniging Storm begeleidt, samen met een sportfysiotherapeut en een collega sportmasseur, waarbij we geld inzamelde voor Serieus Request, die toen in Leeuwarden plaats vond. We deden dit in 24 uur, de leden liepen hard en we deden onderweg verschillende survivalbanen aan, waarbij ze nog een parcour aflegde.

Na mijn opleiding ben ik lid geworden bij het massageteam van de NGS in Gelderland. Ik heb gemasseerd bij de Jan Janssen Classic, Marieke run, Zevenheuvelen loop, zorgmarathon Arnhem, Buff Veluweloop. 

Sinds oktober 2017  ben sportverzorger  bij Zelos en  bij Zelhem  (nu  ZZC’20).

Op 2 april 2018 ben ik in Halle-Heide begonnen met Praktijk Topfit. 

Waaruit kunnen trajecten bestaan?

Massage

Sportmassage, stoelmassage of ontspanningsmassage.

Dit is afhankelijk van jouw vraag.

Leefstijl coaching

Coaching is gericht op een gezonde leefwijze en gezonde spieren waarbij jouw vraag leidend is.

Oefeningen

Oefeningen om spieren te verlengen, te versterken, om balans of mobiliteit te krijgen te krijgen

Huiswerk

Voor de coaching  kun je huiswerk meekrijgen. Dit bestaat vaak uit vragen om thuis rustig over na te denken

Ervaringen van klanten

Sportmassage
  Isabel heeft mij een heerlijke massage gegeven, ze had snel door waar de pijnpunten liggen, waardoor ze gericht kon masseren.

Kundig en doortastend.

Jammer dat de tijd op was, kwam zeer ontspannen van de massagetafel af.

Ik raad haar echt aan als sport zorg masseur.

Maaike de Valk
Ontspanningsmassage

Bij Isabel Geurds heb ik een hele fijne ontspannen massage ontvangen. Haar vaardigheden zijn proffesioneel en goed. Ze stelt de cliënt op haar gemak en luistert naar hen met inlevingsvermogen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Constance Hofland

Gratis kennismakingsgesprek inplannen