Isabel Geurds

Ik, Isabel Geurds, was schouder en rugklachten haast normaal gaan vinden als zorgmedewerkster, omdat veel van mijn collega’s dezelfde klachten hadden. Ik werkte in een oud gebouw, met krappe ruimtes.

Wat was ik blij toen we eindelijk naar het nieuwe gebouw konden, waar de ruimtes groter waren en ik dacht dat alles beter zou gaan, ook met mezelf.

Maar de blijdschap sloeg snel om. Er was binnen 6 weken een inspectie gepland. En daar zat ik dan in mijn vrije tijd kasten in elkaar te zetten, spullen op te ruimen. Alles om ervoor te zorgen, dat de bewoners er geen last van hadden en zij niets te kort kwamen. Daarnaast wilde ik er ook zijn voor mijn kinderen.

Ik kreeg last van mijn schouders en rug, werken werd zwaar. Ik sliep slecht, voelde mij gestresst en cijferde mezelf weg voor werk en gezin.

Isabel / praktijktopfit.nl/over-mij

Dit kon zo niet langer!

I.Geurds / praktijktopfit.nl/over-mij

En nu?

Ik doe wat ik leuk vind. Ik zorg beter voor mezelf, door gezonder te eten, voldoende te slapen, stress los te laten, op tijd ontspanning op te zoeken en help anderen maar niet meer ten koste van mezelf. Mijn lichaam is sterker geworden en ik sport met veel plezier. Het allerbelangrijkste  is dat ik heb geen rug- en schouderklachten meer heb.

Het leuke is dat ik nu anderen mag helpen om van hun rug en schouderklachten af te komen. Want ik weet hoe het mij heeft belemmert en dat gun ik niemand.

“Ik vind het belangrijk dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen en zichzelf op nummer 1 zetten.  Het goed voor zichzelf zorgen is geen standaard gezonde leefstijl, maar aangepast aan de persoon zodat deze er voor 100% achterstaat en het daardoor kan volhouden, zonder dat het een uitdaging blijft“.  

isabel Geurds/ praktijkTopfit.nl/over-mij/

Als je me zou kennen zou je weten dat ………

  • Ik direct ben in mijn communicatie, waardoor je weet waar je aan toe bent en er geen  dubbele agenda achter zit;
  • Een boek uit moet, ook al wordt het 4 uur ’s nachts en het maakt niet uit of het een triller, een detective of een roman is;
  • Sushi, vooral met vis,  en tomatensoep mijn lievelingseten is; 
  • Mijn moestuin al geslaagd is, als alleen al de plantjes gaan groeien. Ik verwonder me er elke keer over als uit een klein zaadje een hele plant groeit. Hier geniet ik van en ook van de heerlijk smaak van verse biologisch groenten uit de tuin; 
  • Als ik een film kijk en ik er helemaal in zit, de tissues soms niet aan te slepen zijn. Mijn favoriete films zijn detectives en kerstfilms;
  • Kerstmuziek brengt mij tot rust als ik gestrest ben. Laatst toen ik gestrest thuiskwam, heb ik (in juli) kerstmuziek geluisterd, heerlijk en ontspannend; 
  • Winkelen niet mijn favoriete bezigheid is. Kleding koop ik via het internet en de boodschappen laat ik thuisbezorgen. Beetje over de top, maar het geeft mij zoveel rust.

Wat klanten
zeggen over mij

De eerste keer een prima behandeling gehad. Prettige omgeving, je bent er zeer op je gemak en Isabel is een fijne masseur.
Ted
Praktijk Topfit heeft mij super geholpen met mijn rugklachten!
Hendrik Jan Keunen

Gratis Topfit-sessie

Een gratis coaching sessie van een half uur om helder te krijgen wat je nodig hebt om van jouw pijnklachten af te komen

Gratis en vrijblijvend/ praktijktopfit.nl